Met het oog op de opleiding van toekomstige constructeurs, zijn wij op zoek naar

STAGIAIR / AFSTUDEERDER (m/v) – CONSTRUCTIEF

ONS BUREAU:

Dijkhuis ingenieurs werkt met 15 medewerkers vanuit de stad Groningen met name in de noordelijke regio aan de bebouwde omgeving. Het opdrachtenpakket omvat constructieadvisering voor zowel kantoren, scholen, appartementenbouw, woningbouw, winkels en renovaties, als zorg-, utiliteits- en industriële projecten. Een deel van de werkzaamheden is aardbeving-gerelateerd.

WIJ ZOEKEN:

Wij zijn op zoek naar mensen die met enthousiasme willen leren over de advisering van constructies voor gebouwen. We hebben een heel mooi team en zijn op zoek naar mensen die daarin passen. Ben je geïnteresseerd in het werk van een constructeur en ben je toe aan je stage of afstuderen, dan zijn wij op zoek naar jou!

De projecten waaraan je gaat werken worden afgestemd op je stage- en / of afstudeerdoelen. Je wordt begeleid door een ervaren constructeur.

Dus, ben je:
– bezig met een universitaire of HBO-studie, richting bouwkunde of civiele techniek
– enthousiast voor constructies van gebouwen
– oplossings- en praktijkgericht
– communicatief vaardig

dan willen wij je graag uitnodigen om ons te bellen of te mailen.

WIJ BIEDEN:

Bij ons leer je veel over constructies. Ons team bestaat uit zowel ervaren als jonge, leergierige mensen, die de kans krijgen zich te ontwikkelen. Wij stimuleren hen in het volgen van cursussen / opleidingen en onze mensen leveren een toegevoegde waarde aan het constructeursvak door toekomstig constructeurs te begeleiden.

Tijdens je stage ontvang je een stagevergoeding.

Voor vragen en / of het maken van een afspraak, kun je contact opnemen met Ronald Kuik (06-25524471 en r.kuik@dijkhuis-ingenieurs.nl) of Theo van Wageningen (06-24602105 en t.vanwageningen@dijkhuis-ingenieurs.nl).